Boendeinformation januari 2024

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Det är inte alls tillåtet att mata fåglar från balkong och fönster, fågelfrön drar till sig även till sig Ekorrar som kan klättra upp på fasaden och in på balkongerna och i värsta fall locka till sig även råttor som letar in till vår innergård, du som gärna vill mata fåglar häng något i ett träd och en bra bit ovanför marken.

Ett planerat strömavbrott tisdagen den 16 januari från klockan 10:00 4 timmar framåt detta gäller ladd stolpar vid vår parkeringsplats.

Vecka 5 med start måndagen den 29 januari kommer arbetet med slutjusteringen av termostaterna som bytes i början av december att påbörjas, dom kommer att börja måndag den 29/1 med höghuset därefter fortsätter dom med låghuset portarna 6-8 fortsätter och fortsätter sedan framåt och avslutar sedan fredag den 2/2 med port 32, Alla boende kommer att få en avisering i sin brevlåda om exakt dag dom kommer till din port.

För närvarande har vi inga planer på att höja våra avgifter.

Comments are closed.