Boendeinformation juli 2024

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Lekplatsen: har nu genomgått den årliga besiktningen och den blev godkänd.

Återvinningsrummet: vi ber er återigen att slänga rätt sak i rätt kärl, när du ser att ett kärl redan är överfullt kom tillbaka veckan efter när kärlet är tömt och kasta ditt skräp då. Det finns kärl avsedda för metall, glas, papper, plast , elektronik samt ett för blandat avfall. Stora skrymmande kartonger skall plattas till och vikas ihop på så sätt får mera plats i kärlet för papper.

Vi skall vara glada över att vi har tillgång till detta återvinningsrum det är faktiskt inte alla föreningar som kan erbjuda ett sådant till sin boenden.

Styrelsemobilen: den kommer att upphöra fr.om den 1/9 om du vill komma i kontakt med styrelsen gör det via mejl du som inte har tillgång till en dator skriv en lapp och lägg den i vår gröna brevlåda som finns inne i tvättstugan på vänster sida direkt när man kommer in .

Trevlig fortsättning på sommaren!

Comments are closed.