Telia Fiberlan och Homerun

Fiberlan
Fast bredbandsuppkoppling via Telia Fiberlan (100/10 Mbit/s) finns tillgänglig i samtliga lägenheter. Kostnaden för internet ingår i den obligatoriska tv-avgiften. För att utnyttja tjänsten måste dock ett avtal tecknas med Telia. Detta görs genom att kontakta kundtjänsten för Telia Fiberlan på 020-755 766. Uppge namn, lägenhetsnummer och att du tillhör Brf Kamkoftan. När det personliga avtalet är upplagt är det fritt fram att nyttja tjänsten.

Du kopplar upp dig mot internet genom att ansluta antingen en nätverkskabel eller en router/accesspunkt till dosan som installerats innanför ytterdörren.

Homerun Wireless Zone
På vår innergård och på många andra platser i Sverige och även utomlands finns Telia Homerun Wireless Zone. Som Mobil Bredbandskund hos Telia kan man med dator eller telefon med WiFi koppla upp sig gratis på dessa surfzoner. Genom att vi i föreningen har Telia Fiberlan kan vi kostnadsfritt teckna ett Telia Mobilt Bredband Start abonnemang. I detta ingår tillgång till Homrun Wireless Zone samt ett 3G-modem som kan användas för att surfa i Telias mobilnät. Att surfa i 3G-nätet kostar dock pengar. För att teckna det kostnadsfria Mobilt Bredband Start abonnemanget ringer man Telias kundtjänst på 90200. Mer information om hur man använder tjänsten fås av Telia.