Boendeinformation

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

BOENDEINFORMATION 23/4-15

 

 

  • Vårstädning i Ditt förråd? En container för skräp samt två stora gröna plastkärl för el-produkter kommer att ställas upp på gården mellan den

              7 – 10 maj.

 

  • Byggstart för takomläggning på höghuset sker den 27/4.

 

  • Under perioden som takomläggningen sker så kommer det tyvärr att vara begränsad tillgång till tvättstuga 4 då byggjobbarna behöver ställa in en duschkabin där. Se mer information i tvättstugan och passa på att boka om din tvättid om du vet redan nu vet att du bokat stuga 4.

 

  • En boende påminde om att nu hittar fåglarna sin egen föda och att det istället är råttor som äter av fröna och brödbitar mm. Var därför mkt sparsam med den ev fågelmat ni delar ut.

 

  • En arborist kommer att besöka oss för att kontrollera gårdens trädbestånd.

 

  • Polisen varnar för tjuvarnas lömska knep.

Just nu varnar Södermalmspolisen för en inbrottsvåg. Enligt polisen ska tjuvarna sätta upp reklamlappar på ytterdörrarna. Om lapparna inte är borttagna dagen efter – då är troligtvis ingen hemma.

– Man sätter upp lappar på lägenhetsdörrarna med olika former av budskap. De sätter upp lappar på dörrarna med erbjudanden om till exempel städning eller byggjobb. Om ingen tagit ner den på en dag så vet de att ingen är hemma. Då              tar de sig in, säger Viktor Adolphson, yttre befäl på Södermalmspolisen, till Metro.

Viktor Adolphson säger till Metro att personer som kommer hem till liknande lappar med erbjudande om städhjälp eller byggnadserbjudanden, att ringa polisen.

 

  • Viktiga telefonnummer.

Felanmälan/Kundtjänst SBC 0771 -722 722

Föreningstelefonen 0708-97 09 02

Bokning av lokalen el övernattningsrummet 0708 -11 55 35

Comments are closed.