Valberedningen har påbörjat sitt arbete inför årsstämma -16.

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Hej.

Valberedningen är nu igång med arbetet inför kommande års, -16/-17, styrelsesammansättning i Brf Kamkoftan.

3/5 delar av nuvarande styrelse avgår vid denna kommande stämma i maj -16 per automatik och därför söker vi nya medlemmar som är intresserade av att ingå i Brf Kamkoftans nästa styrelse.

Det som efterfrågas är medlemmar med tid och engagemang att fortsatt förvalta föreningens goda ekonomi och hänsyn till att vi bor i en 50-talsfastighet där löpande underhåll är nödvändigt.

Du/Ni kan antingen vara intresserad av att ingå i Styrelsen där erfarenhet eller kunskap i frågor såsom Teknisk förvaltning, Bygg- och Energifrågor, Ekonomi och/eller föreningsjuridik är en oerhörd tillgång för oss alla.

Eller du kanske känner att styrelseuppdrag inte är det du primärt har intresse av MEN kanske kan vara en medlem som ”vid-sidan-av-styrelseuppdrag” ändå gärna vill bidra med ditt intresse och kunskap. Det skulle t ex kunna vara ”vår trädgård”, ”föreningsträffar”, ”städdagar” eller annat samkväm där vi alla, både medlemmar och hyresgäster, kan delta? Möjligen även att på tillika volontärbasis vara föreningens ”trappvärd” där Du/Ni ansvarar för att tex hälsa nya medlemmar välkomna o informera lite om föreningen. T ex tvättstuga, parkeringskö, hemsidan mm.

Är du intresserad eller bara nyfiken och vill veta mer hör av dig med ett litet brev till någon av dem i valberedningen och berätta lite vem du är och kontaktuppgifter så hör de av sig så snart de kan.

VALBEREDNINGEN BRF KAMKOFTAN -16

Pia Westerlind LSP 10 3 tr – sammankallande

Ewa Ljungberg Gerdin LSP 22 3 tr

 

Comments are closed.