Boendeinformation mars 2019

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Alla bör ha ett  Bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring ifall något allvarligt inträffar såsom t.ex  vattenskada som kan bli mycket kostsamt för den boende, detta är ett skydd för fast inredning, tag kontakt med ditt försäkringsbolag.

 

Snart börjar det dra ihop sig till den årliga föreningsstämman, är du intresserad av att ingå i styrelsen? nu består styrelsen av 6 stycken personer, en av oss väljer att avgå i samband med årsstämman, vi andra vill fortsätta en period till, maila gärna dina kontaktuppgifter till styrelsen eller lämna en lapp i vår gröna brevlåda som finns inne i tvättstugan.

I mitten av april är det planerat att höghusets fasader skall tvättas, fasaden den mot Fruängsgatan den kommer även att specialbehandlas eftersom den sidan är värst utsatt  av föroreningar.

 

Om ni vill komma i kontakt med styrelsen gör detta helst via mail.

Ni som inte har tillgång till dator kan ringa till vår styrelsemobil:  0708-97 0902

vardagar: 18:00-21:00 helger 11:00-14:00

Vi vore tacksamma om våra telefontider respekteras, vi alla som ingår i styrelsen vi arbetar heltid.

Comments are closed.