Boendeinformation juni 2019

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Nu är äntligen den efterlängtade sommaren här, vi förstår att många vill göra fint och ha blommor på sina balkonger, dock ej är det tillåtet att ha balkonglådor eller något annat hängande på utsidan av balkongen med risk för att det kan ramla ned och skada någon eller något. Denna regel har styrelsen haft i många år och finns att läsa på hemsidan under fliken: ”Boendeinformation”

Styrelsen har köpt in två stora gröna parasoller, det ena är placerat vid grillplatsen det andra står uppe vid häcken mot höghuset, vi hoppas att dom kommer att komma till stor användning i sommar!

Vi ber er om ni har fällt upp parasollet även ser till att det blir nedfällt då ni är klara och skall lämna platsen, som bekant så kan det blåsa upp ordentligt här på innergården.

Cykelrummen: Nu har Bysmeden varit här och bytt ut 4 st låscylindrar så att alla kommer in med sin portnyckel i alla cykelrum, så kan man själv bestämma vilket cykelrum man vill nyttja. Det är cykelrummet i port 32 ingång baksidan, vid port 2 direkt till höger om porten finns ett cykelrum, till vänster om återvinningsrummet den dörren med en liten trappa ned, samt mellan portarna 6 & 8

Styrelsen planerar att gå ut med en information om cykel rensning, det finns en hel del cyklar ståendes som aldrig verkar att komma till användning, passa på att kasta din cykel i containern som står uppställd mellan höghuset och tvättstugan under perioden 13-17 juni

Nästa styrelsemöte kommer vi att ha tisdagen den 9 juli.

Trevlig sommar!

styrelsen
Brf Kamkoftan

Vi ber er om ni vill komma i kontakt med styrelsen, gör det allra helst via mail: kamkoftan@gmail.com

Ni som inte har tillgång till dator kan ringa till vår mobil tel: 0708-97 09 02, var vänlig att respektera telefontiderna som är vardagar: 18:00-21:00 helger 11:00-14:00, vi alla som ingår i styrelsen arbetar heltid.

Comments are closed.