Boendeinformation juli 2019

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Den 1 juli så tog Ståhle städ & fastighet över trappstädningen här i föreningen, dom började med att storstäda i tvättstugan och i alla portuppgångar grundligt vilket var välbehövligt, dom kommer även nu under sommaren städa i långhusets källargångar .

”Någon” har ställt en stor säck utanför entrén till tvättstugan full med  diverse bråte i, det är verkligen inte ok att tro eller hoppas på att någon annan forslar bort säcken, så skärpning du som har renoverat hemma hos dig du får nu vara så god att ta bort denna säck.

Det nya bredbandsavtalet med Ownit som vi har gått ut med info om tidigare är nu uppskjutet ett år, så vi fortsätter med Telia fram tills dess.

Styrelsen har själva monterat ihop en ny grill, köpt in två gröna parasoller och köpt in vaxdukar till borden, nu kan vi bara hoppas att sommaren gör en ny comeback så att många kan njuta av härliga dagar & kvällar på vår fina innergård.

Nästa styrelsemöte 6 augusti

Trevlig fortsättning på sommaren

Önskar styrelsen

Comments are closed.