Boendeinformation september 2019

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt


vår gemensamma tvättstuga, det har uppmärksammats att det finns bokningscylindrar på bokningstavlan som har nummer som ej är kopplade till någon lägenhet i vår förening, alltså numret på bokningscylindern är det samma som ditt lägenhetsnummer, våra nummer är från 0072 t.om 0229 det bokningscylindrar som ej överensstämmer med ett lägenhetsnummer kommer att tas bort från bokningstavlan.

sopkärlen utanför varje port i låghuset, är nu rengjorda så snälla knyta ihop din soppåse ordentligt innan du kastar den i sopnedkastet, så inget hamnar utanför.

Mobil miljöstation, kommer till Fruängen busstorg lördagen den 29 sep kl 12:00-13:00 samt fredagen den 15 nov kl 19:00-19:45, passa då på att lämna miljöfarligt avfall där som ej får lämnas i vårat återvinningsrum, samt lindra elprodukter upp till en storlek av en mikrovågsugn.

Tallar baksidan av låghuset, Stockholms stad har tillsammans med en arborist gjort en översyn över träden som växer på deras mark, två tallar kommer att tas ned, den ena tallen har på senare tid börjat luta mer och mer ut mot gångvägen den utgör en stor fara vid en ordentlig storm, arboristen kommer även under vecka 38 kapa av grenar på 4 träd på vår innergård, grenar som har vuxit och blivit alldeles för långa.

ML mark och Fastighetsservice, kommer under september börja klippa våra häckar den bakom långhuset som klipptes ned riktigt ordentligt inför balkongrenoveringen förra sommaren den har nu tagits sig riktigt ordentligt och nu behöver putsas till, samt häcken vid höghuset den behöver klippas så att nu grenar bryts och den bli tätt inför nästa säsong.

Trevlig höst önskar styrelsen.

Nästa styrelsemöte 1/10

 

 

 

Comments are closed.