Boendeinformation mars 2020

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Vår gemensamma tvättstuga: i slutet av februari upptäcktes det att nyckeln till tvättstuga 3 var försvunnen, du som vet med dig att  du var den som hade bokat tvättstuga 3 och sedan glömde att lämna tillbaka nyckeln efter avslutad tvätt, vi ber dig att du tar en ordentlig titt i dina fickor efter nyckeln, det är väldigt trist detta eftersom det är många som blir drabbade av att nyckeln är försvunnen.

Återvinningsrummet: förra veckan var det någon som hade dumpat en jättestor och skrymmande kartong från en Tempur madrass, vi ber er återigen att försöka platta till och vika ihop innan ni lämnar en kartong i kärlet på så sätt får mera plats.

Föreningsstämman 25 maj kl 19:00 motioner skall vara styrelsen tillhanda allra senast  den 10 april kan mailas till kamkoftan@gmail.com eller lämnas i vår gröna brevlåda i tvättstugan.

Nästa styrelsemöte: den 14 april.

Styrelsen

 

 

 

Comments are closed.