Boendeinformation maj 2020

Skrivet av admin

Ämne: AllmäntNya portkoder till låghuset :

den 15 juni kommer portkoderna att bytas, vi kommer att avvisera den nya koden genom att lämna den i din brevlåda senast en vecka innan.

En stor container på 20 kubik:

kommer att placeras bakom höghuset mellan ons 10 juni och mån 15 juni svårt att säga en exakt tid den kommer men på förmiddagen någon gång….  så håll utkik! Dock ej miljöfarligt avfall får ej lämnas i containern!

Årsstämman :

hålls tisdagen den 16 juni  kl 19:00 plats: grillplatsen Om det skulle regna då hålls stämman i Eva salen Vårfrukyrkan Fruängen centrum , vi har skjutit upp årsstämman så långt det bara är möjligt pga covid 19

vår städfirma Stråhle städ & fastighetsservice planerar att putsa alla fönster inom kort  i låghusets trappuppgångar samt tvättstugan och i höghuset .

   ML mark & fastighetsservice har sått ny gräsmatta  20 ton jord har lagts ut, vill du hjälpa till att vattna gräsmattan under sommaren  är det bara att hojta till eller dra iväg ett mail till styrelsen .

Nästa styrelsemöte 3 juni

  

Comments are closed.