Boendeinformation augusti 2020

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

NYTT LÅSSYSTEM ILOQS5: vilket styrelsen tog upp på Årsstämman den 16/6 och där medlemmarna röstade JA till förslaget om att byta ut låssystemet till ett mera modernt låssystem till alla våra gemensamma utrymmen vilket som innebär om du råkar tappa bort din nyckel så kan vi enkelt spärra den så att den blir obrukbar för den som hittar den, vi räknar med att låsbytet kommer att ske under hösten.

 

SKÖTSEL AV INNERGÅRDEN: styrelsen håller på att ta in offerter från andra trädgårdsfirmor för klippning av buskar och häckar under vår-höst säsongen.

 

NY BREDBANDSLEVERANTÖR FR.OM 1 NOVEMBER 2020 då sker bytet till OWNIT som vi tidigare har gått ut med information om, Du behöver inte säga upp ditt nuvarande avtal med Telia utan allt sköts automatiskt.

 

nästa styrelsemöte den 9 september.

Comments are closed.