Nya nycklar till gemensamma utrymmen vecka 49 2020

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

De nycklar/brickor du idag använder för att låsa upp din port, återvinningsrummet, tvättstugan, cykelförråd samt källar- och vindsdörrar med kommer att bytas ut under vecka 49 2020. Bytet kommer att ske under hela veckan, så då behövs både nya och gamla nycklar. Alla nycklar kommer gå att “blippa” vid en läsare för att komma in i tvättstugan, så de gamla separata brickorna som vissa haft ersätts av de nya nycklarna.
De vanliga portkoderna kommer att finnas kvar och fortsätta att fungera som vanligt!

Valet av ILOQS5 som system för nycklar röstades det ja till på årsstämman. Vi gör bytet för att öka säkerheten i vår förening. Med det nya systemet kommer vi enkelt kunna spärra borttappade nycklar, vilket gör dom obrukbara, och på så vis minska risken att obehöriga kommer in i gemensamma utrymmen. Fler åtkomster går också att lägga till utan fler nycklar eller att byta lås.

Så får du dina nya nycklar
Du hämtar dina nya nycklar vid tvättstugan, se tillfällen nedan. Ta med legitimation och ditt lägenhetsnummer (finns på din ytterdörr). Du kommer att få skriva på ett papper om att du hämtat ut nycklarna. Detsamma gäller andrahandshyresgäster. 

Söndag 15/11 – 10:00-11:00
Tisdag 17/11 – 19:00-20:00
Söndag 22/11 – 10:00-11:00
Tisdag 24/11 – 19:00-20:00

Om du inte kan dessa datum eller på grund av covid-19 inte vill komma till tvättstugan, hör av dig till kamkoftan@gmail.com så löser vi det. Saknar du mejladress kan du ringa eller lämna en lapp i vår gröna brevlåda.

Antal nycklar per lägenhet
Hur många nycklar du får beror på vilken storlek du har på lägenheten:

1:a – 2 nycklar
2:a – 3 nycklar
3:a – 3 nycklar
4:a – 4 nycklar

Vill du ha fler nycklar, går det bra att beställa mot självkostnadspris (350 kr) som läggs på din avgift från SBC. Säg till när du hämtar ut dina nycklar så ordnar vi det då.

Hör gärna av dig till oss i styrelsen om du har några frågor eller funderingar!

Vänlig hälsning Styrelsen BRF Kamkoftan

Comments are closed.