Boendeinformation april 2022

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Stamspoling är på gång nu, du kommer att bli aviserad ca två veckor innan dom kommer till din port och lägenhet, om du inte kan vara hemma då går det bra att lämna din dörrnyckel väl uppmärkt med namn och port och lämna den enligt aviseringen som du har fått i din brevlåda,  Styrelsen har köpt in lappar med gummisnodd som du använda till uppmärkningen det ligger  i tvättstugan  i ”biblioteket” bredvid pappåsarna till matavfallet.

Matavfallshantering: När du behöver flera pappåsar så finns dom att hämta i tvättstugan i ”i biblioteket som ligger alldeles till höger om ingången

Uppfräschning av tvättstugan: vi planerar en grundligare omålning av varje tvättstuga, korridor, snickerier, karmar samt mangelrummet, vilket kommer att betyda något reducerat tillgång till tvättider under en period, vi kommer att gå ut med info om detta i god tid innan det startar.

Anslagstavla: Inkommit önskemål om att kunna sätta upp lappar ”köp-byt-sälj-  det går bra att sätta upp lappar på anslagstavlan som sitter direkt till höger om ingången.

Årets föreningsstämma tisdagen den 24 maj kl 18:30 är alla medlemmar  hjärtligt välkomna och alla kommer att få en kallelse i sin brevlåda.

Trevlig april & Glad Påsk!

Nästa styrelsemöte 11 maj

 

Comments are closed.