Boendeinformation juni & juli 2022

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Reducerad månadsavgift; På Årsstämman så informerade styrelsen om att alla medlemmar skulle få reducerad avgift för juli månad, tyvärr blev det ett fel när SBC  tryckte upp avierna för juli-aug-sep som redan har skickats ut,  detta kommer att korrigeras vid nästa kvartal, vi ber så mycket om ursäkt.

Stor container på 20 kubik kommer under 5 dagar stå placerad  bakom höghuset från onsdagen den 25 augusti till måndagen 29 augusti  passa på att rensa i ditt förråd , dock ej tillåtet att lämna miljöfarligt avfall så som överbliven målarfärg, bildäck, elektronik etc…, vi ber er att fylla containern längst bak och inte bara lämna det du vill av med direkt vid öppningen, på så sätt blir det lättare för alla.

Trädgårdsgrupp, har bildats nu det är 4 personer som ingår i den har du något förslag så kan vi hjälpa dig att ta kontakt med dom.

 

Vi önskar er alla en trevlig sommar !

Passa på att  utnyttja vår härliga innergård  och grillplats.

Nästa styrelsemöte 10 augusti.

Comments are closed.