Trädbeskärning på innergården

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Träden på innergården kommer inom kort troligtvis med start vecka 36-37 att beskäras av arborister från Huddinge Trädfällning

Detta görs för att ta bort torra och döda grenar och ge träden så bra förutsättningar som möjligt för att må bra.

Tyvärr kommer två träd behövas att tas ned då arboristen har bedömt detta nödvändigt, en tall och en ek  utanför port 22-24 dom växer väldigt nära varandra i längden skulle det kunna innebära att båda träden blir sjuka, därför kommer tallen att tas ned.

Vid sandlådan på lekplatsen vid port 26-28  växer en ek ovanpå en sten, den har börjar bli större och detta är inte hållbart för trädet, i längden kommer det vara risk att trädet kan välta, så därför är det nödvändigt att ta ned detta träd.

Om du har några synpunkter, kontakta styrelsen via e-post till kamkoftan@gmail.com

 

 

 

 

Comments are closed.