Boendeinformation oktober 2022

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Flera inbrott och stölder: har tyvärr förekommit den senaste tiden i våra gemensamma utrymmen, styrelsen planerar nu att sätta upp brytskydd på låghusets portar samt byta portkoder inom kort, att förvara saker i trapphuset gör man på egen risk vi ber er att låsa fast det som ni är rädda om.

Hushållssopor:  Vi har märkt att det finns dom som lämnar sina hushållssopor i kärlet som är avsett för matavfall, ni som bor i låghuset skall slänga era hushållssopor i sopnedkasten som finns i låghuset det finns 2st per port.

Uppvärmning och räntor: fastigheten värms upp av fjärrvärme och föreningen har en låg belåning, mer om detta finns att läsa i Årsredovisningen.

 

Trevlig oktober!

Nästa styrelsemöte: 7 november

Comments are closed.