Boendeinformation juni 2023

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Kanalrensningen  den 7 juni så  startade kanalrensningen för låghuset dom börjar med port 6  och avslutar med port 32, ytterst viktigt att Sundbybergs ventilation får tillträde till din lägenhet, om du inte kan vara hemma just den dagen dom kommer till  din port  så lämna din dörrnyckel väl uppmärkt med ditt namn och lägenhetsnummer  i den gröna brevlådan i tvättstugan.

Pallkragar  trädgårds gruppen har nu planterat i  pallkragarna som står placerade framför portarna 30 & 32 det har planterats jordgubbar, dill, koriander olika sallads sorter det är meningen att alla boenden får smaka av det växer upp.

Vinds & Källargångar  inte alls tillåtet att lämna lösa föremål i dessa gångar, ni som vet med er att ni har gjort det var så goda och lämna föremålen i respektive kärl i Återvinningsrummet.

Nästa styrelse möte den 26/6

 

Trevlig juni

önskar styrelsen

Brf kamkoftan

Comments are closed.