Boendeinformation mars 2024

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Fönsterbyte i höghuset, nu äntligen efter flera månaders väntan har vi nu fått bygglovet godkänt! så att de boende i höghuset kommer att få nya fönster precis som dom i låghuset fick år 2016, vi hoppas att arbetet kommer igång i början av juni och det kommer att pågå under drygt en månad, den exakta tidsplanen vet vi inte just nu.

Stor container på 20 kubik, pga fönsterbytet i höghuset så kommer vi att boka en container för blandat avfall framåt hösten istället, detta pga platsbrist bakom höghuset där den brukar placeras, som vanligt gäller det att det inte är tillåtet att lämna miljöfarligt avfall i containern som t.ex bildäck, elektronik, överbliven målarfärg, lösningsmedel etc…vi kommer att gå ut med mera info om detta i god tid så du har tid på dig att rensa i ditt förråd.

Information om föreningens energiförbrukning, förbrukningen var för februari 2024 normalårs korrigerat 8,3% lägre än motsvarande månad förra året 2023, då var också februari en dag längre detta år pga skottår.

Comments are closed.