Nytt återvinningsrum!

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Idag öppnar föreningens nya återvinningsrum. Det innebär också att det gamla grovsoprummet stängs.  Det nya återvinningsrummet är placerat i garaget bredvid tvättstugan och för att komma in används samma nyckel som till porten. I det nya återvinningsrummet finns möjlighet till källsortering av tidningar, pappersförapckningar, färgade och ofärgade glasförpackningar, plast- och metallförapackningar. Se bifogad lathund.

Utöver detta kan batterier, lampor, lysrör och elavfall lämnas. Med elavfall menas  hemelektronik såsom lamparmaturer, kaffebryggare, stereo och tv. Skrymmande elavfall som kyl och frys, disk- och tvättmaskin får inte lämnas i återvinningsrumet. Sådant avfall tas om hand utav handlaren som du köpte din nya produkt av eller av kommunens återvinningscentral.

Det kommer finnas kärl för blandat avfall. Till blandat avfall hör saker som textilier, böcker, utslitna skor, porslin och mindre möbler. Sådant avfall som inte är förpackningar. Stora möbler och byggavfall lämnas på komunens återvinningscentral.

Vänliga hälsningar

Styrelsen i Brf Kamkoftan

Comments are closed.