Bredband från Telia

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Föreningen har teckat avtal med Telia om att leverera bredband med hastigheten 50-100 Mbit/s nedströms och 8-10 Mbit/s uppströms till samtliga boende. Genom detta avtal får alla boende tillgång till snabbt bredband via de nyligen installerade bredbandsnätet. Hårdvara för att utnyttja tjänsten kommer distribueras av Telia kostnadsfritt. Bredbandet kommer att kopplas upp inom 1-2 månader exakt leveranstid är dock ej fastställd.

Om man vill teckna ytterliggare tjänster från Telia såsom digital-TV och telefon kontaktar man själv Telias kundtjänst. Ni som redan har hunnit teckna enskilda avtal om bredband från Telia kommer kunna lösa dessa avtal. Vi ber er avakta lite med beställningar, etc. då detta ännu är väldigt nytt.

Mer info kommer inom kort

God jul önskar styrelsen i Brf Kamkoftan

Comments are closed.