Boendeinformation

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

        BOENDEINFORMATION

  • Under våren kommer höghusets tak att bytas ut. En projektledare har anlitats för att hjälpa oss med detta
  • Efter långvariga och återkommande problem med höghusets sopnedkast så har styrelsen beslutat och upphandlat externa sopkärl som kommer att placeras utanför deras port. OBSERVERA att dessa sopkärl är endast för de boende i höghuset. I låghuset kommer vi tills vidare att behålla sopnedkasten.
  • Vi vill också tacka för de positiva kommentarer som vi fått gällande ”väntrummet” i tvättstugan . Roligt att det uppskattas och används.

Efter att kontrollerat med Trafikkontoret så har vi fått information om att vår gata kommer att vara enkelriktad, p g a bygget, fram till den 20 mars. Vi är så medvetna om vilket elände det är med parkeringsplatser för alla boende men tänk på att det måste finnas plats för Räddningstjänsten, brandbilar eller annat, att komma in på vår gård.

  • Viktiga telefonnummer.

Felanmälan/Kundtjänst SBC 0771 -722 722

Föreningstelefonen 0708-97 09 02

Bokning av lokalen el övernattningsrummet 0708 -11 55 35

Styrelsen Brf Kamkoftan

Comments are closed.