Boendeinformation

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

        BOENDEINFORMATION

 

  • Tyvärr kan föreningen inte göra något åt Telias kanaländringar.

 

  • Tips för er som funderar på att renovera. Kom ihåg inför köp av spis eller andra vitvaror. Fastighetens elförsörjning går via ” en-fas”. Dvs att en ny spis eller annat skall vara 230 V! Större förändringar som te x omdragning av vattenrör, ev flyttande eller nedtagande av väggar eller del av dem, måste godkännas av Styrelsen.

 

  • Vid frågor och intyg om Er pantsättning hänvisas direkt till SBC’s Kundtjänst 0771-722-722.

 

  • På förekommen anledning ber vi er alla att vara uppmärksam på obehöriga som rör sig runt vår fastighet. När det pågår stora byggarbeten kring eller nära en fastighet ökar inbrottsrisken markant då objudna gäster klär ut sig till byggarbetare. Öppna heller inte dörren eller släpp in okända personer som utger sig för att komma på föreningens uppdrag! Styrelsen informerar alla boenden om så skulle behövas och även varför. Ring Styrelsen om du blir fundersam, men släpp inte in någon okänd i din lägenhet. GRANNSAMVERKAN fungerar J -Ring Polisen på 114 14 om du ser något misstänksamt.

 

  • Låghusets balkongdörrar är ett tråkigt kapitel och nästan alla av oss boende har drabbats av problem med att de krånglar. Av den anledningen har Styrelsen inlett en upphandling av en projektledare för detta ärende för att se över vad ett utbyte av dessa kan komma att kosta.

 

  • Årsstämman sker den 28 maj i Eva-salen, Vårfrukyrkan. Detaljerad information kommer i medlemmars brevlåda.

 

  • Viktiga telefonnummer.

Felanmälan/Kundtjänst SBC 0771 -722 722

Föreningstelefonen 0708-97 09 02

Bokning av lokalen el övernattningsrummet 0708 -11 55 35

 

Comments are closed.