Fönstermätning port 6-32 torsdagen den 19 maj.

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Viktigt meddelande!

Mätning av fönster i er lägenhet

Som tidigare meddelats från styrelsen i Brf Kamkoftan kommer fönsterutbyte att ske i er lä-genhet.

Inför det planerade fönsterbytet i föreningen behöver Dalkarlarna göra en kontrollmätning i samtliga lägenheter i låghuset med port nummer 6-32

Trots att fönster och balkongdörrar är av samma typ i de olika lägenheterna kan det före-komma omständigheter som påverkar måttsättningen av de nya fönstren.

Vi behöver därför tillträde till er lägenhet för att utföra denna mycket viktiga mätning som endast tar några minuter. Ni behöver inte ta ned gardiner, men vi är tacksamma om ni plockar undan blommor och prydnadssaker från fönsterbänkarna.

Vi kommer att besöka er torsdagen den 19 maj med start kl 9:00.

Om ni inte är hemma behöver ni lägga er lägenhetsnyckel i ett kuvert märkt med lägenhetsnummer, namn och port i föreningens brevlåda på Lina San-dells plan 4. (Det är viktigt med tydlig märkning)

Kom ihåg att lämna eventuellt extra säkerhetslås olåst!

Vi kommer att börja mäta i port nr 6 och avslutar i port 32. I respektive port startar vi på översta våningen och går nedåt. Vi startar ca kl. 09:00 och vi bedömer att mätningen är klar senast kl. 17:00 (troligen tidigare). Om ni har lämnat nyckel droppar vi den i er brev-låda efter mätningen.

Samtlig personal från Dalkarlarna kommer att kunna visa upp giltig legitimation eller ID06- legitimation. Under mätningen kommer en styrelsemedlem från Brf Kamkoftan att delta. Vid frågor om tillträde till lägenheten kontakta Dalkarlarna, på tel nr 0243-108 20

Fönsterbytet planeras preliminärt att starta i början av september och vara klart i slutet av oktober. Dalkarlarna återkommer med mer information.

Om ni har några andra frågor är ni välkomna att ringa Dalkarlarna på tel 0243-108 20.

Med Vänliga Hälsningar

DALKARLARNA

Borlänge 2016-05-09

 

Comments are closed.