BOENDEINFORMATION APRIL 2018

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Strax kommer Dipart AB påbörja renoveringen av tak och balkonger i låghuset.

Renoveringen av balkongerna är uppdelat i tre etapper, första etappen är port 32-22 med start vid port 32. Vi ber er att plocka undan alla föremål från balkongen då balkongplattan kommer att bilas ned. Varje boende kommer att vara ”utan” balkong under ca 8 veckor, allt arbete kommer att ske från utsidan.

Vi kan vara lite stolta över att vi bor i en fastighet som är ”Grönklassad” av Stadsmuseet, den näst högsta klassificeringen vilket innebär att fastigheten har ett högt kulturhistoriskt värde vilket betyder att man inte får göra några som helst yttre förändringar av fasaden, styrelsen har fått frågan av boenden om vi inte kan bygga ut balkongerna, vilket på grund av klassificeringen inte är möjligt .

En stor container på 20 kubik kommer att placeras bakom höghuset i 4 dagar, från torsdagen den 24 maj (lunchtid) t.om måndagen den 28 maj (lunchtid), så passa på att rensa i era förråd, observera att dock får inte miljöfarligt avfall, vitvaror eller elektronik lämnas i containern, i återvinningsrummet finns två kärl avsedda för elektronik.

Torsdagen den 31 maj kl 18:30 är alla medlemmar välkomna till Årsstämman, Eva-salen i Fruängens kyrka, Fruängens centrum.

Vänliga hälsningar från oss i styrelsen.

Vill du komma i kontakt med oss gör det helst via mail: info@kamkoftan.com

Comments are closed.