BOENDEINFORMATION MAJ-2018

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Dipart AB renovering av låghusets balkonger och tak går enligt tidsplanen.

En stor container kommer att placeras bakom höghuset mellan den 24-28 maj passa på att rensa i ditt förråd, det mesta kan kastas däri dock ej vitvaror eller elektronik, i återvinningsrummet finns två kärl avsedda för elektronik,

tyvärr så måste vi återigen påminna om att det är INTE tillåtet att lämna miljöfarligt avfall i återvinningsrummet såsom målarfärgsburkar och lösningsmedel etc , det kostar mycket för föreningen att låta Ragn-sells forsla bort detta, onödiga utgifter som drabbar oss alla i slutändan.

Självklart får man ha fest men tänk på att det är lyhört så visa hänsyn mot dina grannar det är inte ok att spela högmusik fram emot morgonkvisten, trots att det är helg så finns det faktiskt dom som skall upp och jobba tidigt på morgonen. 

Alla medlemmar är hjärtligt välkomna till Årsstämman torsdagen den 31 maj kl 18:30 i Eva salen i Vårfrukyrkan i Fruängens centrum 

Vänliga hälsningar 

Styrelsen

Comments are closed.