BOENDEINFORMATION JULI 2018

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Nu är strax den första etappen av tre klar gällande balkongrenovering

Dock får inte balkongerna börja användas föränn vi har fått ett slut besked.

Ni som bor i portarna 14-22 som nu står näst på tur med balkongrenovering, ber vi er att omedelbart höra av er till styrelsen om ni upptäcker att det uppkommer några skador inomhus i samband med bilning.

Vi kan informera er om att det har stått 4 lådor med råttgift utplacerade på vår innergård under 9 veckor, Nomor  kom hit den 25/6 och kunde konstatera att innehållet i lådorna var helt orört, nu är alla lådor borttagna, så det betyder att råttorna hittar mat på annat håll…

Så vi ber er som använder grillen att ta bort eventuella matrester och knyt ihop soppåsar ordentligt, vi måste göra allt vad vi kan för att råttorna inte söker sig till vår gård.

Styrelsen kommer nu att hålla en dialog med Nomor och försöka komma fram till en lösning gällande vårat problem med råttor.

Föreningen har en ”lokal” som vi kan hyra ut, den kan användas som ett extra förråd eller som ett hobbyrum, så hör av er till styrelsen ”först till kvarn gäller”

Vi du komma i kontakt med oss i styrelsen gör det då helst via mail: kamkoftan@gmail.com

Ni som inte har tillgång till en dator kan då ringa till vår styrelsemobil på tel 0708-97 09 02 vardagar kl 18:00-21:00 och helger 11:00-14:00

Vi önskar er alla en trevlig fortsättning på denna fantastiska sommar!

 

 

Comments are closed.