Boendeinformation september 2018

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Vi kan nu informera er om att relingen av höghuset avloppstammar är uppskjutet till april 2019

Ni kommer att i god tid bli kallade till ett informationsmöte kring denna renovering där ni kan ställa frågor direkt till Tubus AB .

Det händer att boenden behöver kopiera extra nycklar vi ber er att ta då kontakt med styrelsen via ett mail och inte kontakta SBC i detta ärende, dom lägger på extra onödiga avgifter samt att det tar mycket längre tid.

Återvinningsrummet är nu rensar på allt miljöfarligt avfall, vi ber er återigen att respektera att det inte är tillåtet att lämna miljöfarligt avfall såsom målarfärgburkar o dyl…….håll utkik i vår lokal tidning eller googla när den mobila miljöstationen kommer till Fruängen centrum härnäst.

Du som upptäcker ett fel på någon maskin i tvättstugan var god och ring till felanmälan och anmäl felet, det räcker inte med att skriva en lapp och lämna den på den trasiga maskinen ” maskinen verkar inte fungera”

Trevlig höst

Önskar styrelsen

BRF Kamkoftan

 

 

Comments are closed.