Boendeinformation april 2019

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Nytt startdatum för höghusets fasadtvätt  är den 22 april, pga av väderförhållanden som vi inte rår över.

Reliningen av höghusets avloppsstammar är planerat att påbörjas strax efter Påskhelgen , mera information kommer om detta.

Det har varit mycket problem den senaste tiden med det analoga TV nätet, detta problem har varit över stora delar av Stockholm, styrelsen håller på att se över andra bredbandsleverantörer, pga att vårat bredbandsavtal med Telia löper ut under hösten 2019

Styrelsen planerar att ta hit en stor container  som kommer att stå bakom höghuset under en långhelg torsdag till måndag, då har du ta chansen att rensa i ditt förråd, OBSERVERA dock ej elektronik får läggas i containern , vi har två kärl i återvinningsrummet som är avsedda för elektronik.

Måndagen den 20 maj kl 18:30 är alla medlemmar välkomna till vår ordinarie Årsstämma i Evasalen  Vårfrukyrkan, Fruängen kyrkogata 7  Fruängen centrum

Comments are closed.