Ownit ny Tv & bredbandsleverantör från 1/11

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Ownit har valts som ny tv-, telefoni- och bredbandsleverantör till föreningen från och med 1 nov 2019 då nuvarande avtal går ut.

Detta innebär att vårt gruppavtal tas över av Ownit, avgiften kommer fortfarande finnas med på samma faktura som föreningsavgiften.
Valet har gjorts då det finns ett antal stora fördelar jämfört nuvarande avtal och då vi anser att det är den bästa offerten av de vi tagit in.
Hastigheten på bredbandet kommer att öka med upp till 10ggr till 1000/1000Mbit vilket är en stor skillnad, och samtliga medlemmar kommer såklart att få en ny trådlös router. Alla medlemmar kommer även att få digitalbox.
Vilket resulterar i bättre bild samt lättare felsökning vid problem. Detta har hittills gått att välja till mot en kostnad hos Telia, men nu ingår det. Kanalutbudet kommer att kommer att vara samma och alla får en digitalbox . ingår även en tjänst som heter Stream (liknande har funnits hittills via Telia) där telefon, dator eller surfplatta kan användas för att enkelt komma åt hela tv-utbudet både i realtid men även en stor mängd inspelade program.
Bra att veta är också att alla som vill välja till kanaler eller kanalpaket får rabatt på detta jämfört ordinarie priser på Ownits hemsida.
Avgiften för hela avtalet med bredband och tv kommer dessutom att vara några kronor lägre per medlem och månad än hittills, på 171:-/mån.
Ownit har gott anseende vad gäller kundnöjdhet och service och har fått pris 5 år i rad för Sveriges nöjdaste privatkunder vad gäller bredband. De har också all kundkontakt inom företaget med korta svarstider och bra öppettider hos kundtjänst om man behöver få kontakt med dem. Detta har också varit viktigt vid val av dem som leverantör. Många medlemmar har haft problem med sin kabel-tv senaste året och kundsupport och avhjälpning av problem har inte varit den bästa från Telia i dessa fall.
Slutligen kommer vi att ta in hjälp via Ownit för varje medlem som vill ha hjälp att installera den nya routern samt dra en sladd från denna till sin nya digitaltv-box. Vi återkommer självklart senare med mer detaljer om detta när det närmar sig.
Om ni under tiden vill veta mer om Ownit kan ni gå in på deras hemsida www.ownit.se. Vi ser fram emot att vi alla i föreningen får en ännu bättre tv- och bredbandstjänst när detta avtal börjar gälla i november.
Med vänliga hälsningar
Styrelsen Kamkoftan

Comments are closed.