Boendeinformation maj 2019

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Måndagen den 20 maj kl 18:30 är alla medlemmar välkomna till vår ordinarie Årsstämma, som vanligt så är det i Eva-salen Vårfrukyrkan Fruängens kyrkogata 7 ligger i Fruängen C.

13-17  juni kommer en stor container på 20 kubik att placeras bakom höghuset, då har du möjlighet att rensa i ditt förråd, dock EJ ELEKTRONIK eller ANNAT MILJÖFARLIGT AVFALL, det finns två gröna kärl  ai återvinngsrummet avsedd för elektronik.

1 juli kommer Stråhle städ & fastighetsservice att ta över trappstädningen, dom planerar att börja med en storstädning i tvättstugan, b.la göra rent alla golvbrunnar som finns i varje tvättstuga, då måste tvättstugan hållas stängd under några timmar .

1november kommer Ownit ta över som  TV – bredbands leverantör, vad detta kommer att innebära  är redan upplagt på hemsidan.

Vänligen styrelsen

BRF Kamkoftan

Comments are closed.