Boendeinformation januari 2020

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Vår gemensamma tvättstuga

Styrelsen har tecknat ett nytt serviceavtal med Ekströms Allservice AB gällande maskinparken. Dom planerar att komma hit måndagen den 20 januari på morgonen, för att gå igenom luftaggregaten i torkrummen samt göra rent/dammsuga ur torktumlarna i korridoren.

Precis som tidigare gäller att den som upptäcker ett fel på en maskin felanmäler detta. Ring till
Ekströms på vardagar: 08-712 69 20 alternativt maila info@ekstromsallservice.se

Antennuttaget för TV:n

Det har hänt att vid renoveringar att det har blivit åverkan på antennuttaget, det som är placerat i vardagsrummet nära fönstret, vilket i sin tur har medfört att övriga grannar har blivit utan TV under en tid. Det är alltså inte ok att ta bort uttaget.

Budgetmöte 21 januari

Vi vill påminna om att tisdagen den 21 januari kl 19:00 kommer styrelsen hålla ett informationsmöte kring föreningens budget. Alla medlemmar är välkomna till Evasalen, Vårfrukyrkan Fruängens kyrkogata 7-11.

Nästa styrelsemöte: den 13 februari 2020

Vill du komma i kontakt med oss, gör det allra helst via mail kamkoftan@gmail.com

En god fortsättning på det nya året!

Önskar styrelsen i Brf Kamkoftan.

Comments are closed.