Boendeinformation januari 2021

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

 

Kamkoftans styrelse: strax före Jul så avgick en ledamot ur styrelsen pga att denne flyttade ut ur föreningen.

ILOQS5 vårt nya låssystem:  som vi har bytt till, styrelsen har fått höra att en del  boenden upplever att dom har problem med sina nya nycklar, vårt tips är att man inte skall föra in nyckeln allt för snabbt utan lite mera sakta så kommer det gå alldeles utmärkt.

 

Brf Kamkoftans årsredovisning: Vi har satt upp lappar i alla portar där kan du skriva upp dig om du vill ett tryckt exemplar av årsredovisningen i din brevlåda när den kommer att bli klar senare i vår, intresselapparna kommer att tas ned sön den 7 februari

årsredovisningen kommer att kunna laddas ned som en PDF  på hemsida www.kamkoftan.se

 

Nästa styrelsemöte 9 februari.

 

vänliga hälsningar från styrelsen i Brf kamkoftan

Comments are closed.