Boendeinformation april 2021

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Övernattningsrummet är nu klart, fr.om den 1 maj  2021 så går det bra att boka det, skicka  ett mail till kamkoftan@gmail.com uppge ditt namn,  lgh nr, e-post adress samt mobilnummer så vi kan nå dig  uppge vilka datum du är intresserad av att boka, max 7 dygn 250:-/dygn, kostnaden kommer att läggas på din avgift

 

Stor container på 20 kubik, kommer att stå placerad bakom höghuset alldeles till höger om källardörren under fem dygn:  onsdagen den 26 maj-måndagen den 31 maj den kommer hit under förmiddagen svårt att ange en exakt tid, så håll utkik!

så passa på att rensa i ditt förråd och eventuellt ordna med bärhjälp… vi ber er att börja stuva in era saker ni vill bli av med längst in i containern och alltså inte bara dumpa det direkt vid öppningen det underlättar för alla och mer får plats.

OBS!!! miljöfarligt avfall får EJ lämnas i containern!!!, såsom t.ex elektronik, överbliven målarfärg, bildäck etc

 

Årsstämma 2021:

datum: onsdagen den 16 juni klockan 18:30

plats: grillplatsen på innergården 

är du intresserad av att ingå i styrelsen vänd dig då till valberedningen Cecilia Hermansson LSP 2

 

nästa styrelsemöte: 4 maj

 

 

Comments are closed.