Boendeinformation mars 2021

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Tvättstugan, det har hänt allt för många gånger den senaste tiden att boende har av misstag råkat låsa in sin tvättstugenyckel inne i den tvättstugan som dom har bokat och då ringt till styrelsen och bett att vi skall komma och låsa upp åt dom , Bysmeden Lås kommer inom kort att byta ut låsen i alla fyra tvättstugor samt till de fyra torkrummen, vilket kommer att betyda att man själv får låsa manuellt sin bokade tvättstuga/torkrum efter sig, så var lite uppmärksam när detta sker.

 

Container, vi planerar att ta hit en stor container på 20 kubik som kommer att vara placerad bakom höghuset och tvättstugan den kommer att stå där under fem dagar fr.om en onsdag t.om en måndag passa på då att rensa i ditt förråd, exakt datum kommer att finnas med på vår nästa boendeinformation. Miljöfarligt avfall samt elektronik  får ej lämnas i containern!

 

Brf Kamkoftans årsstämma: alla våra medlemmar är hjärtligt välkomna onsdagen den 16 juni kl 18:30 mera info om detta kommer att komma.

 

Nästa styrelsemöte, 13 april.

 

Vänliga hälsningar från oss i styrelsen i Brf Kamkoftan

 

Comments are closed.