Boendeinformation juni 2021

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Tvättstugan: bokning av tvättstuga skall ske med din bokingscylinder, det är inte ok att boka tvättid med lösa papperslappar som har förekommit en del  den senaste tiden, om du har tappat bort din bokningscylinder måste du då köpa in en ny hos Bysmeden Lås AB Elektravägen 22 i Västberga industriområde, du får själv stå för kostnaden eftersom den tillhör lägenheten, viktigt att du köper en cylinder som passar till våra bokningstavlor ”Copyrama”

Lokal 23 kvadrat:  finns nere i källaren i port 14 lämpligt att använda som ett hobbyrum , dock finns inget fönster,  lokalen kommer att vara ledig fr.om den 15 juli för uthyrning för 1.100:-/månaden är du intresserad av att hyra den, eller varför inte gå ihop med en granne så kan ni dela på lokalen och kostnaden, om du är intresserad  hör då av dig till styrelsen.

Föreningsstämma; onsdagen den 16 juni kl 18:30 är alla medlemmar välkomna till årsstämman vi samlas på innergården vid grillplatsen precis som förra året, om det skulle regna då sker årsstämman i Eva salen Vårfrukyrkan Fruängens Kyrkogata 7 Fruängen C

Comments are closed.