Boendeinformation juli 2021

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Garagerenoveringen, vi hoppas att den kan komma igång nu under hösten mera info om detta kommer att komma i god tid till dig som kommer bli berörd av denna renovering

Ny lag fr.om den 1/1 2023 Matavfallshantering, Detta är krav från EU angående insamling av allt biologiskt avfall, styrelsen informerade om detta vad det kommer att innebära för oss och var sopkärlsskåpen kommer att placeras på innergården, OBS! sopnedkasten i låghuset kommer att vara kvar, dock då endast för hushållssopor.

Bokningscylinder som du bokar tvättid med i tvättstugan, om du har tappat bort din ber vi dig att åka till Bysmeden Lås AB Elektravägen 22 i Västberga industriområde  och köpa en ny kostnaden får du stå för själv eftersom den tillhör lägenheten , cylindern skall vara av märket: OSBY 500, alltså inte Copyrama vilket vi har gått ut med tidigare det märket har utgått ur sortimentet.

Comments are closed.