Boendeinformation augusti 2021

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

ML mark & fastighetsservice: har fått i uppdrag av styrelsen att utföra markarbeten på innergården nu under hösten för sopskåpen som kommer att placeras på två ställen avsedda enbart för matavfall, vilket kommer att bli lag på att fr.om 1/1 2023 att vi samlar in i speciella kärl, detta informerade vi om på Årsstämman. Sopnedkasten i låghuset kommer att vara kvar dock då endast för hushållssopor.

Återvinningsrummet: väldigt trist att det finns dom som inte bryr sig att det inte är tillåtet att lämna miljöfarligt avfall i återvinningsrummet som t.ex överbliven målarfärg kemikalier rengöringsmedel, bilbatteri, bildäck sprayburkar, spraydeodorant etc…., detta bidrar till extra onödiga utgifter för föreningen vilket drabbar oss alla i slutändan, styrelsen överväger att sätta upp övervakningskamera.

Garagerenoveringen: Styrelsen har ännu ej fått något startdatum då detta arbete skall påbörjas

 

Nästa styrelsemöte: 14 september.

 

Trevlig höst!

 

 

Comments are closed.