Boendeinformation september 2023

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Kamkoftan 20 år vi planerar att fira detta lördagen den 30 september mellan kl. 13:00-15:00 vid grillplatsen, en separat lista kommer att sättas upp i varje port, sista anmälningsdagen är fredagen den 22 september, så vi vet hur många som vill delta, Skriv upp dig!

Termostater den lilla ratten som sitter vid sidan av varje element, styrelsen har fattat beslut om att den kommer att behövas bytas ut, termostater har en viss livslängd och med tanke på att vårt hus är snart 70 år så måste vissa saker bytas ut, när den dagen kommer så är det mycket viktigt att dom som kommer att utföra detta arbete får tillträde till din lägenhet, alla boenden kommer att bli aviserade om detta i god tid där får du information om när dom beräknar komma till din port och din lägenhet.

Obligatorisk ventilationskontroll OVK vi ber om ursäkt att vi gick ut med felaktig information om att en OVK kommer att göras under hösten i låghuset, den är gjord och den utfördes i samband med kanalrensningen i början av juni, dock fick ett 10-tal lägenheter i låghuset nedslag, separat information kommer att gå ut till dessa boenden och med info om vad som måste åtgärdas. Därefter görs en efterkontroll för att få godkänt.

Nästa styrelsemöte den 4 oktober.

Comments are closed.