Boendeinformation oktober 2023

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Brf Kamkoftans 20-års jubileum ägde rum lördagen den 30 september, ett 30 tal medlemmar kom och deltog i firandet som vi hade på innergården vid grillplatsen, en medlem blev den lycklige vinnaren i lotteriet och vann 1 gratis månadsavgift.

Byte av termostater och ventiler, vilket vi informerade om förra månaden, mera information om detta kommer att komma inom kort, när detta blir aktuellt att hantverkarna kommer till din port och lägenhet är det mycket viktigt att dom får tillträde till din lägenhet och om du ej kan vara hemma den dagen så ber vi er att lämna nyckeln väl uppmärkt i den gröna brevlådan i tvättstugan Du kommer att bli aviserad om detta i god tid innan.

Fönster i trapphusen i låghuset, vi ber er att låta fönsterna vara stängda nu under den kalla årstiden ” vi vill inte elda för kråkorna”

Lösa föremål och bråte; i källargångar och upp på vinden i höghuset, föreningen kommer att få vite vid en brandinspektion, alla blir drabbade av dessa onödiga utgifter

Comments are closed.