Boendeinformation december 2023

Skrivet av admin

Ämne: Allmänt

Ett stort tack och en eloge till er alla!

som gjorde det möjligt att Energisparkonsulten kunde komma in i alla lägenheter för att byta ventiler och termostater , viktigt nu är att ni inte tar bort den röda spärren som sitter på varje termostat. En efterkontroll för injustering av värmen kommer att planeras in, alla kommer att få avisering om detta i god tid.

Problem med kall radiator? Om du har fått problem med att någon av dina radiatorer är kalla ber vi er att ringa till Alovas kundtjänst tel: 08-749 27 00 telefontid vardagar 08:00-16:00 och gör en felanmälan så kommer vår fastighetskötare och luftar elementet åt dig.

Stora skrymmande kartonger vi ber er återigen att platta till och vika ihop kartonger innan du lämnar dom i kärlet i återvinningsrummet på så sätt får flera kartonger plats.

God Jul & Gott Nytt År!

Comments are closed.